Μενού

We are fourthedesign

Η Fourthedesign ιδρύθηκε από τον Γιάννη Καστρινάκη το 2003 στο Ηράκλειο Κρήτης σε μια εποχή θεμελιωδών αλλαγών στην οπτική αντίληψη και επικοινωνία, προκειμένου να ανταποκριθεί δυναμικά στην πρόκληση της ψηφιακής δημιουργίας.

Απαρτίζετε απο εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, μαζί με μια αυστηρή επιλογή εξωτερικών συνεργατών, που προσβλέπουν σε μια νέα αισθητική στον χώρο του τρισδιάστατου σχεδιασμού, της μοντελοποίησης και των κινούμενων εικόνων, 3d/2d χαρακτήρων. 

Η Fourthedesign ειδικεύετε στον σχεδιασμό διαδραστικών εφαρμογών (σχεδιασμό πολυμέσων), στην δημιουργία εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας, στον φωτορεαλισμό αρχιτεκτονικών κτηρίων, στην παραγωγή ιατρικών βίντεο, γραφιστική, σχεδιασμός ιστοσελίδων και τηλεοπτικά μέσα.

 

 

3D ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΓΡΑΦΙΚΑ – ΣΧΕΔΙΑΣΜΑΤΑ

Με την ικανότητα να δημιουργεί συναισθήματα, ένα animation δίνει τη δυνατότητα στον καλλιτέχνη να εκφραστεί με τρόπους που δεν μπορούν να επιτευχθούν με μια απλή εικόνα. Το 3D animation μας είναι αυτό που πραγματικά κάνει την fourthedesign να ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές μας. Η δουλειά μας συνδυάζει την κίνηση, τον ήχο και τα οπτικά FX που ζωντανεύουν τα έργα μας. Προσπαθούμε να ξεφύγουμε από τα βαρετά τρισδιάστατα βίντεο των τυπικών αρχιτεκτονικών έργων εστιάζοντας σε μια διαφορετική προσέγγιση.

3d animation nautilus model rigging 01

2D ANIMATION

Η Fourthedesign πιστεύει στην πρωτοτυπία των ιδεών, στον επαγγελματισμό και την ποιότητα στη λεπτομερή αντιμετώπιση σε όλα τα στάδια της παραγωγής και στη σωστή οργάνωση και δομή σε όλα τα επίπεδα. Προσπαθούμε να μην είμαστε συμβατικοί με το κατοχυρωμένο «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο», αλλά να προτείνουμε την καλύτερη δημιουργική κατεύθυνση σύμφωνα με τις ανάγκες του.

 

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ – ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΜΟΣ – ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ

Δημιουργούμε υψηλής ποιότητας αρχιτεκτονικές τρισδιάστατες αποδόσεις, συμπεριλαμβανομένων ταινιών, time-lapse και φωτορεαλιστικών εικόνων από σχηματικές αναπαρστάσεις για αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικών χώρων και την βιομηχανία ακινήτων. Δημιουργούμε συναρπαστικά βίντεο αρχιτεκτονικής που αναδεικνύουν τα έργα σας και συνδέουν τις αξίες σας με πιθανούς πελάτες.

 

 

architectural visualization wireframe
medical animation

3D ΙΑΤΡΙΚO ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ

Τίποτα δεν περιγράφει τις ιατρικές χειρουργικές διαδικασίες και τα φαρμακευτικά προϊόντα καλύτερα από ένα τρισδιάστατο ιατρικό κινούμενο σχέδιο. Με την απόδοση και δημιουργία ενός ιατρικού βίντεο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εξηγήσετε σε βάθος την ιατρική σας συσκευή ή να προωθήσετε έναν μηχανισμό στη χειρουργική τεχνολογία.

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (VR) & ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

Η ιατρική απεικόνιση και η εκπαίδευση έχουν εξελιχθεί δραστικά τις τελευταίες δεκαετίες με την εφαρμογή της Εικονικής Πραγματικότητας (VR). Ανακαλύψτε τις δυνατότητες της ιατρικής εκπαίδευσης μέσω του περιβάλλοντος της Εικονικής Πραγματικότητας, προσομοιώνοντας εξαιρετικά εξειδικευμένα ιατρικά περιβάλλοντα σε πραγματικό χρόνο για οποιονδήποτε ιατρικό σκοπό. Από ιατρική εκπαίδευση, παρουσίαση μοριακών δομών, ιατρικά προϊόντα, ασθένειες μέχρι και τον τρόπο δράσης για ένα συγκεκριμένο φάρμακο.

MEDICAL VR 1

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Συνδυάζουμε τη δημιουργικότητα με τη στρατηγική σκέψη για να δημιουργήσουμε εξαιρετική επικοινωνία για τους πελάτες που πιστεύουν στην δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία.

graphic design corp identity brand

Ταυτότητα και Επωνυμία Επιχείρησης (ΤΕΕ)

Μια εταιρική ταυτότητα ή επωνυμία είναι μια σύμβαση που υπογράφει η κάθε εταιρεία και που τη συνδέει με ένα επιδέξια σχεδιασμένο σύμβολο ή μια ελκυστική ετικέτα. Στην πραγματικότητα, η ταυτότητα της επωνυμίας και της εταιρείας είναι τα συναισθήματα που καταφέρνει να δημιουργήσει στις σκέψεις των πελατών της.

 

kriti tv logo

BMI Medical app

IASIS APP - Video Call with Doctor

sanofi application

Medical comic eBook

Augmented realty(AR) App

Medical Doctor App

AR interactive application

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΓΙΑ IOS ΚΑΙ ANDROID

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε native ή web-based εφαρμογές υψηλής απόδοσης συνδυάζοντας καινοτόμες τεχνολογίες όπως η επαυξημένη και εικονική πραγματικότητα (AR&VR). Με προσεγμένη σχεδίαση διαδραστικής διεπαφής του χρήστη και backend υποστήριξη έτοιμα να καλύψουν την κάθε ανάγκη του πελάτη.

ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ, ΠΛΟΙΩΝ ΦΟΡΤΙΟΥ, ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΩΝ.

Στη fourthedesign αναλαμβάνουμε ρεαλιστικό rendering γιοτ και οπτικοποίηση σκαφών, κινούμενα σχέδια για ναυπηγεία, βιομηχανίες κατασκευής σκαφών και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων. Δημιουργούμε υψηλής ποιότητας εσωτερικές και εξωτερικές εικόνες σκαφών για φυλλάδια, διαδίκτυο και βίντεο παρουσιάσεις.

 

3D Rendering and visualization of boats
Real time 3D Architectural Visualization

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

Μετατρέψτε τα αρχιτεκτονικά τρισδιάστατα κτίριά σε μια διαδικτυακή διαδραστική εμπειρία. Επιτρέψτε στον θεατή να εξερευνήσει τον χώρο χωρίς περιορισμούς, να εξετάσει και αλληλοεπιδράσει με την κάθε γωνίας και λεπτομέρεια σε πραγματικό χρόνο. Κάντε ζουμ IN/OUT, εμφανίστε πληροφορίες, κάντε κλικ στις λεπτομέρειες μοντέλων/αντικειμένων και περπατήστε στο εσωτερικό/εξωτερικό των κτιρίων. Σε αντίθεση με τα πανοράματα 360, η αρχιτεκτονική οπτικοποίηση δεν περιορίζεται σε μια περιορισμένη οπτική γωνία. Οι εφαρμογές και οι απεικονίσεις μας είναι σχεδιασμένες να λειτουργούν σε οποιαδήποτε συσκευή όπως το smartphone ή tablet για να τα έχετε πάντα στο χέρι σας.

 

AR architectural visualization

ΕΠΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (AR)

Με την τεχνολογία AR μπορείτε να τοποθετήσετε ένα τρισδιάστατο μοντέλο σε οποιοδήποτε περιβάλλον ή χώρο . Η δυνατότητα εύκολης εγκατάστασης σε συσκευή Android ή iOS (κινητό ή tablet) προσφέρουν απεριόριστη αμεσότητα αλληλεπίδρασης σε κάθε χρήστη. Με το άνοιγμα της εφαρμογής και μια απλή σάρωση του περιβάλλοντος ή μιας εικόνας (marker) με την κάμερα της συσκευής, ο χρήστης αποκτάει πρόσβαση σε αμέτρητες πληροφορίες και δυνατότητες αλληλεπίδρασης με το χώρο γύρο του.

 

website design car rental

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες και web-εφαρμογές για εταιρείες ή ιδιώτες σύμφωνα με το μοναδικό τους στυλ. Θέλουμε να ακούσουμε την ιστορία που έχει να μας πει ο κάθε πελάτης και να την διαδώσουμε με έναν μοναδικό τρόπο μέσα από το design μας. Αναλαμβάνουμε έργα κάθε μεγέθους και τύπου.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Η λίστα μας με τους πελάτες μας αποτελεί απόδειξη της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Πιστεύουμε ότι οι εταιρικές σχέσεις πρέπει να βασίζονται σε μια βάση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού, όπου οι ιδέες και οι πληροφορίες ανταλλάσσονται ελεύθερα. Οι πελάτες μας μοιράζονται αυτήν τη φιλοσοφία και εκτιμούμε την εμπειρογνωμοσύνη τους όσο και αυτή που διαθέτουμε εμείς.

fourthedesign clients 1

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ

WE ARE FOURTHEDESIGN

3D ΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗ

ΚΙΝΗΣΗ

ΑΝ μια εικόνα είναι 1000 λέξεις.
Φάντασου τι μπορεί να κάνει μια κεινούμενη εικόνα.

 

Το Fourthedesign είναι σε θέση να δημιουργήσει και να προσαρμόσει κάθε στυλ που ταιριάζει απόλυτα στο έργο και στις επιθυμίες του πελάτη.

 

Η Fourthedesign συνεργάζεται με πολλές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που ασχολούνται με 3d animation και design, διαφημίσεις και οπτικοακουστικές παραγωγές, καθώς και πολλές ανεξάρτητες δημιουργικές ομάδες και επαγγελματίες.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Μετάβαση στο περιεχόμενο