Μενού

Piraeus ArchWalks – Εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας (AR)

Πρότζεκτ: Piraeus ArchWalks
Πελάτης: Aegean Solutions SA
Έργο: Εφαρμογή AR για κινητά για ios/android, 3D modeling, Σχεδιασμός διεπαφής
Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός: Isidoros Plakotaris

Έτος: 2023

augmented reality apps greece
archwalks augmented reality APP

Piraeus ArchWalks

Μία από τις νεότερες πρωτοβουλίες για την προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και την αρχιτεκτονικής του Πειραιά είναι το “Piraeus ArchWalks”. Μια εικονική εφαρμογή 3D περιήγησης που δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να βυθιστούν στη νεοκλασική κληρονομιά της πόλης του 19ου αιώνα.

Τι είναι το “Piraeus ArchWalks”

Το «Piraeus ArchWalks» είναι μια εφαρμογή εικονικής περιήγησης AR που αποτελείται από τέσσερις διαδρομές που ξεκινούν από βασικές τοποθεσίες και προσφέρουν πρόσβαση στα κρυμμένα πετράδια του Πειραιά. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προβάλει την πολιτιστική κληρονομιά και την αρχιτεκτονική του Πειραιά ως νέο τουριστικό προϊόν.
Οι βόλτες καλύπτουν τέσσερις διαφορετικές ζώνες, με φωτογραφίες AR, πλοήγηση AR και ενημερωτικά κείμενα AR για κάθε αρχιτεκτονική στάση στη διαδρομή.

archwalks Augmented reality app greece
archwalks AR applications greece 1

Τεχνολογία πλοήγησης AR

Το ArchWalks παρέχει έναν δυναμικό χάρτη για λειτουργίες που βασίζονται στην τοποθεσία, όπως οδηγίες από το σημείο Α στο σημείο Β, οδηγίες από την τρέχουσα τοποθεσία προς τον προορισμό, οδηγίες point-and-click και οδηγίες μέσω σημείων διαδρομής. Αυτό διευκολύνει τους επισκέπτες να περιηγηθούν στην πόλη και να ανακαλύψουν τους αρχιτεκτονικούς θησαυρούς της με τον δικό τους ρυθμό.

Ζήστε την εμπειρία του “Piraeus ArchWalks”

Για να ζήσετε την εμπειρία του «Piraeus ArchWalks», το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα smartphone με τεχνολογία AR ή ένα tablet με εγκατεστημένη την εφαρμογή «Piraeus ArchWalks». Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη τόσο στο App Store όσο και στο Google Play. Μόλις έχετε την εφαρμογή, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους τέσσερις περιπάτους και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας.

augmented reality applications greece

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Μετάβαση στο περιεχόμενο