Μενού

AR και VR περιηγήσεις – City Tours

AR και VR περιηγήσεις – City Tours

Θέλατε ποτέ να επισκεφτείτε μια ξένη πόλη αλλά δεν το κάνατε γιατί πιστεύατε ότι θα ήταν πολύ ακριβό ή χρονοβόρο; Λοιπόν, χάρη στην τελευταία τεχνολογία επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας, αυτό δεν είναι πλέον πρόβλημα! Οι περιηγήσεις στην πόλη με AR και VR μπορούν να σας μεταφέρουν οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς καν να χρειαστεί να φύγετε από το σπίτι σας. Διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις AR και VR περιηγήσεις !

Αξιοσημείωτες περιπτώσεις AR και VR περιηγήσεων στην πόλη

Το WOW προσφέρει μουσικές περιηγήσεις στην πόλη σε πόλεις όπως το Λονδίνο, το Παρίσι και το Τόκιο μέσω των ακουστικών σας ενώ φοράτε headset εικονικής πραγματικότητας.

Η εταιρεία Travelbydrone πραγματοποιεί περιηγήσεις σε διάφορες πόλεις παγκοσμίως χρησιμοποιώντας drones και εικονική πραγματικότητα.

Το Google Expeditions επιτρέπει στους δασκάλους να πηγαίνουν τους μαθητές σε εικονικές εκδρομές σε διάφορα μέρη του κόσμου, όπως το Λονδίνο, η Ρώμη και το Παρίσι.

Χρήση AR και VR για ταξίδια σε διαφορετικές πόλεις παγκοσμίως

Κάθε είδους εταιρείες αξιοποιούν τη δύναμη του AR και του VR για να δώσουν στους ανθρώπους πρόσβαση σε ταξιδιωτικές εμπειρίες που ξεπερνούν τα πιο τρελά τους όνειρα. Για παράδειγμα, η Google έχει αναπτύξει μια εφαρμογή που ονομάζεται Expeditions, όπου οι δάσκαλοι μπορούν να μεταφέρουν τους μαθητές σε εικονικές εκδρομές σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Εύκολη περιήγηση με AR & VR

Οι τουρίστες χρειάζονται έναν ξεναγό για να επισκεφθούν άγνωστα μέρη, ο οποίος τους ξεναγεί και τους ενημερώνει για την ιστορία του τόπου. Αλλά δεν είναι πάντα εύκολη η εύρεση κατάλληλου και αξιόπιστου ξεναγού ειδικά όταν πρόκειται για διαδικτυακή αναζήτηση. Η τεχνολογία έχει επιλύσει αυτό το πρόβλημα και εισήγαγε το AR και το VR για να αντιμετωπίσουν αυτά τα προβλήματα. Οι τουρίστες μπορούν να κατεβάσουν συγκεκριμένες εφαρμογές πριν επισκεφτούν το μέρος που τους καθοδηγεί πιο αποτελεσματικά.

Πλεονεκτήματα του AR στην οργάνωση του ταξιδιού

Αν κάποιος θέλει να απολαύσει μια ξενάγηση ομαλά, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για την ξενιτιά. Πριν ξεκινήσετε το ταξίδι, πρέπει να προετοιμάσετε πολλά πράγματα, όπως να κάνετε κράτηση για το κατάλυμα σας πριν την άφιξή σας και να ετοιμάσετε τη βαλίτσα με τα πολύτιμα αντικείμενα. Το AR μπορεί να σας βοηθήσει να κλείσετε το δωμάτιό σας πριν ταξιδέψετε και να πάρετε την απόφαση σχετικά με τα απαραίτητα για ταξίδι σας αντικείμενα. Έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα δωμάτια σε 360° και αλληλεπιδράστε με όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες.

Οφέλη της εικονικής πραγματικότητας στην περιήγηση

Το VR μπορεί να απαλλάξει έναν τουρίστα από την απογοήτευση που μπορεί να χαλάσει όλο το ταξίδι και τη διάθεση. Οι τουρίστες μπορεί να αντιμετωπίσουν απογοήτευση όταν δεν βρίσκουν κάτι που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους. Το VR επιτρέπει στους τουρίστες να κάνουν προεπισκόπηση των σημείων επίσκεψης σε έναν εικονικό χώρο σε 360 μοίρες και να αποφύγουν την απογοήτευση στον πραγματικό κόσμο. Αφού γνωρίσουν το μέρος στον εικονικό κόσμο, οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν μια καλή απόφαση ελεύθερα για το αν επιθυμούν να επισκεφτούν τον μέρος ή όχι.

 

Με τόσες πολλές διαθέσιμες πληροφορίες στον σημερινό κόσμο, χρειάζεστε έναν τρόπο να ξεχωρίζετεσυτές που σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Η χρήση της τεχνολογίας AR και VR μπορεί να σας επιτρέψει να δείτε τον κόσμο χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα ή χρόνο. Μπορείτε να μάθετε για πολιτισμούς από όλο τον κόσμο χωρίς καν να βγείτε από το σπίτι σας!

0 Comments Leave a reply

    Leave a comment

    Your comment(click button to send)

    This is a unique website which will require a more modern browser to work!

    Please upgrade today!

    Μετάβαση στο περιεχόμενο