Μενού

VR και AR Εφαρμογές σε Πάρκα και Μουσεία

3d - 2d animation, Application design, Multimedia design, VR and AR interactive experiences / walkthroughs

VR και AR Εφαρμογές σε Πάρκα και Μουσεία

VR AR theme parks 1

Το κορυφαίο τεχνολογικό και μυθολογικό πάρκο στο Ηράκλειο Κρήτης

 

Ένα μαγικό ταξίδι στο χώρο και το χρόνο της Ελληνικής Μυθολογίας, με θεατρικούς οδηγούς και ερμηνευτές, αλλά και με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας.

 

Η επίσκεψη στον Σταθμό Τέχνης και Πολιτισμού είναι ένα ταξίδι στον συναρπαστικό κόσμο του Ηρακλή, προσφέροντας μια μοναδική διαδραστική εμπειρία με τα μυθικά τέρατα να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια σας.

hydra hercules theme park
Theme park construction stages
theme park construction_BW
hercules park hydra

Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να βιώσουν ένα εκπαιδευτικό και αξέχαστο ταξίδι διασκέδασης στον αρχαίο κόσμο του Ηρακλή.
Όλα αυτά η fourthedesign τα φέρνει κοντά σας με τη βοήθεια διαδραστικών εφαρμογών, τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας που χρησιμοποιεί μάσκες Oculus VR, αλλά και με εγκαταστάσεις επαυξημένης πραγματικότητας (AR).

stimfalides KINECT game

Πρότζεκτ: Εικονική και Επαυξημένη Πραγματικότητα σε Μουσεία και Θεματικά Πάρκα
Πελάτης: Σταθμός Τέχνης και Πολιτισμού στο Ηράκλειο Κρήτης στην Ελλάδα
Δουλειά: Σχεδιασμός concepts & mood boards για το εσωτερικό του θεματικού πάρκου, εγκατάσταση του εκθέματος μέσα στο πάρκο, δημιουργία εφαρμογής εικονική πραγματικότητας (VR), επαυξημένης πραγματικότητας (AR), και διαδραστικού παιχνιδιού με χρήση Microsoft Kinect.
Έτος: 2020

Η ιδέα πίσω από την εμπειρία AR Hercules είναι η ευκαιρία για τους θεατές να αλληλεπιδράσουν με το περιεχόμενο επαυξημένης πραγματικότητας και να τοποθετηθούν σε πολυάριθμους άθλους του Ηρακλή και εντυπωσιακά σενάρια.

 

Έχετε τη μοναδική ευκαιρία να τραβήξτε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο με τους βασικούς χαρακτήρες από την εποχή του Ηρακλή.

augmented reality games greece

Βυθιστείτε στον Εικονικό κόσμο των δύο κύριων Άθλων:

 

Φτάστε στον βάλτο κοντά στη λίμνη Λέρνα, καλύπτοντας το στόμα και τη μύτη σας με ένα πανί για να προστατευτείτε από τις δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις και σκοτώστε τη μυθική Λερναία Ύδρα στην είσοδο του Κάτω Κόσμου.

 

Νικήστε τα Στυμφαλικά πουλιά στον έκτο άθλο του Ευρυσθέα. Κρυφτείτε πίσω από τα βράχια και τινάξτε την κροτάλα για να τρομάξετε τα πουλιά. Πυροβόλησε τα πουλιά με τα δηλητηριώδη βέλη από τη σκοτωμένη Ύδρα.

virtual reality games crete

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Μετάβαση στο περιεχόμενο