Μενού

3D Animation στην Ελλάδα – Public Bear

2d animation companies in greece

Πρότζεκτ: 3D Animated Bear για το κατάστημα Public
Πελάτης: Art Nova – Public Stores
Δουλειά: 3d animation, animation χαρακτήρων, Morphing, 2D Animation, 3d modeling, character rigging και animation, σχεδίαση storyboard.
Έτος: 2022

2d animation public

Χριστούγεννα στο Public

Ο μαγικός παραμυθένιος κόσμος μιας μικρής αρκούδας έφερε τα Χριστούγεννα στο κατάστημα Public, καλώντας μικρούς και μεγάλους να ζήσουν μοναδικές στιγμές.

Στη Fourthedesign δημιουργήσαμε ένα απλό 3D/2D animation μιας μικρής αρκούδας για το κατάστημα Public στο Athens Mall στην Ελλάδα. Χρησιμοποιήσαμε εργαλεία σύνθεσης και εφέ για να συνδυάσουμε το 3D animation με το 2D φόντο και να δημιουργήσουμε την τελική σύνθεση.

Λόγω περιορισμένου χρόνου (προθεσμία 5 ημερών!) ενσωματώσαμε ένα τρισδιάστατο animation σε ένα 2D φόντο για να δημιουργήσουμε μια πιο ελκυστική και καθηλωτική οπτική εμπειρία, προσφέροντας ευελιξία και απόδοση χαμηλού κόστους στη διαδικασία παραγωγής.

Συνδυάζοντας τρισδιάστατα κινούμενα σχέδια με 2D φόντο, δημιουργείται ένα σύνθετο υλικό που να έχει τόσο τον οπτικό πλούτο της τρισδιάστατης κίνησης όσο και την οικειότητα και το πλαίσιο ενός 2D περιβάλλοντος.

Το 3D animation προσθέτει βάθος και κίνηση σε μια σκηνή, γεγονός που μπορεί να την κάνει πιο δυναμική και ενδιαφέρουσα για παρακολούθηση. Η ανάμειξη ενός 3D animation σε ένα 2D φόντο μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία πιο μαγευτικών και ρεαλιστικών οπτικών εμπειριών.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Μετάβαση στο περιεχόμενο