Μενού

Ιατρική Εφαρμογή Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR)

Application design, augmented reality applications, interactive applications, Medical Applications, Multimedia design

Ιατρική Εφαρμογή Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR)

Ιατρική Εφαρμογή Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR)
AR MEDICAL APP 1

Πρότζεκτ: Ιατρική Εφαρμογή Επαυξημένης Πραγματικότητας
Πελάτης:
Group CCM – Chiesi
Δουλειά:
Σχεδιασμός εφαρμογής σε Android/IOS, 3D low-polygon χαρακτήρες
Έτος:
2022

AR ΓΙΑΤΡΟΣ

Μια εξατομικευμένη εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας για ιατρικούς εκπροσώπους, όπου κάθε εκπρόσωπος μπορεί να ανεβάσει τα μηνύματα, τις εικόνες, τα βίντεο, τα αρχεία pdf/word και τη φωνή του.

Ο εκπρόσωπος συνδέοντας στην εφαρμογή μπορεί να προσαρμόσει ένα 3D AR Avatar ανεβάζοντας τη δική του φωτογραφία και εφαρμόζοντάς την στο πρόσωπο του avatar. Θα εμφανιστεί αυτόματα ένας 3D/AR low-poly χαρακτήρας με το πρόσωπο του εκπροσώπου.

Όλες αυτές οι πληροφορίες μπορούν να αποθηκευτούν στην εφαρμογή και να σταλούν ως μήνυμα AR στον επιλεγμένο από τον εκπρόσωπο γιατρό.

augmented reality in medical
augmented reality doctor avatar 4

ΜΗΝΥΜΑ AR

Ένα μήνυμα AR μπορεί εύκολα να σταλεί σε οποιονδήποτε γιατρό. Ο γιατρός μπορεί να σαρώσει μια επιφάνεια (δάπεδο, τραπέζι, κ.λπ.) και θα εμφανιστεί ένα 3D avatar που περιβάλλεται από τρισδιάστατους πίνακες που περιέχουν τις πληροφορίες από το μήνυμα που έχει λάβει.

Υπάρχει η δυνατότητα αυξομείωσης της κλίμακας και η μετακίνηση και περιστροφή όλων των στοιχείων AR γύρω από το 3D avatar.

Σχεδιάσαμε μια εύκολη στην πλοήγηση και φιλική προς το χρήστη native εφαρμογή που είναι συμβατή με κινητές συσκευές και tablet και λειτουργικό Android και iOS. Δημιουργήσαμε επιπλέον ένα σύστημα Back-end με εύκολη πρόσβαση από το διαδίκτυο για χειρισμό και επεξεργασία δεδομένων από τον διαχειριστή.

Η εφαρμογή έχει αναπτυχθεί σε πολυγλωσσική υποστήριξη.

ΔΙΕΠΑΦΗ & ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η διαδραστικότητα και η ανάλυση δεδομένων του AR Doctor είναι δύο από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά του. Η εφαρμογή παρέχει λειτουργίες όπως ηχογράφηση φωνής και ανταλλαγή μηνυμάτων για να επιτρέψει στους γιατρούς και τους εκπροσώπους να επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά.

Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης και ανάλυσης δεδομένων σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των προβολών, του χρόνου που αφιερώνεται σε κάθε μήνυμα AR και των σχολίων από τους γιατρούς.

Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της εφαρμογής και την αποτελεσματικότητα των μηνυμάτων που αποστέλλονται στους γιατρούς.

AR DOCTOR APPLICATION

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Μετάβαση στο περιεχόμενο