Μενού

Εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας Ηράκλειο Κρήτης

interactive installations augmented reality applications Heraklion Crete

Μέσω αυτής της διαδραστικής εγκατάστασης, θέλαμε να προσφέρουμε στα παιδιά μια νέα διαδικασία σκέψεις και να προαγάγουμε περεταίρω τις ικανότητές τους στη ζωγραφική. Μια δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τις πραγματικές δημιουργίες τους όπως ποτέ άλλοτε.

Για τη διαδραστική αυτή «υδρόβια» εγκατάσταση, τοποθετήσαμε μια υποβρύχια προβολή με δεξαμενή ψαριών 3ων μέτρων. Συνδυάσαμε την προβολή με μια συσκευή σάρωσης «επικοινωνίας χρωματισμού» και με ένα λογισμικό συστήματος που σας επιτρέπει να σαρώσετε τις δημιουργίες σας μετατρέποντας τις σε τρισδιάστατα μοντέλα(καρτουνιαρικά ψάρια) επαυξημένης πραγματικότητας (AR), με τα δικά σας χρώματα.

Πρότζεκτ: Διαδραστική εμπειρία ψηφιακών μέσων με επαυξημένη πραγματικότητα
Πελάτης: Cretaquarium – Thalasokosmos Crete
Έργο: Διαδραστικά εκθέματα για παιδιά με λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας, εγκατάσταση συσκευής σάρωσης πολυμέσων, εγκατάσταση υποβρύχιας προβολής δεξαμενής ψαριών 3 μέτρων
Έτος: 2016

interactive installations explanation
concepts psaroneis augmented reality 3d characters

Η εφαρμογή θα αναγνωρίσει τον διακοσμημένο χαρακτήρα και τα χρώματά του και θα τον μετατρέψει σε πραγματικό χρόνο σε ένα 3D μοντέλο ψαριού AR που κολυμπά στην εικονική δεξαμενή του ενυδρείου. Το λογισμικό σάρωσης παίρνει τα textures και τα χρώματα απευθείας από την σελίδα που έχει χρωματιστεί και την εφαρμόζει σε ένα τρισδιάστατο μοντέλο “Ψαρώνεις” που εμφανίζεται στην τρισδιάστατη σκηνή.

Επισκεφτείτε: linkedin

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Μετάβαση στο περιεχόμενο