Μενού

Εικονική Πραγματικότητα VR του Νίκου Καζαντζάκη

Έργο: Συνομιλήστε με τον Ν. Καζαντζάκη: Εμβαθυμένη Εμπειρία Εικονικής Πραγματικότητας στον Κόσμο του Περίφημου Φιλοσόφου.
Πελάτης: Μουσείο Καζαντζάκη στην Ελλάδα, στην Κρήτη.
Εργασίες: Οπτικοποίηση VR, Κινούμενα Σχέδια 3D, Μοντελοποίηση 3D, Δέσμευση και Κινούμενα Σχέδια Χαρακτήρων, Σχεδιασμός Σεναρίου.
Έτος: 2023

Explore Kazantzakiss 3D Office 2
Virtual Reality Immersion in Kazantzakiss World

Η εμπειρία:

Μπείτε στον καθηλωτικό κόσμο του Νίκου Καζαντζάκη, του καταξιωμένου συγγραφέα και φιλοσόφου, μέσα από ένα πρωτοποριακό μείγμα Τεχνητής Νοημοσύνης και Εικονικής Πραγματικότητας.

Μεταφέροντάς σας στο χρόνο:

Με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, η εμπειρία μας στο VR προσκαλεί τους χρήστες να κατοικήσουν σε ένα σχολαστικά αναδημιουργημένο γραφείο 3D στην Αντίμπ της Γαλλίας. Αυτός είναι ο ίδιος ο χώρος όπου κάποτε έζησε και εργάστηκε ο Καζαντζάκης, προσφέροντας μια αυθεντική ματιά στον κόσμο του.

Η τεχνολογία πίσω από την εμπειρία Αλληλεπίδραση με τεχνητή νοημοσύνη:

Η προηγμένη τεχνολογία AI μας επιτρέπει την απρόσκοπτη αλληλεπίδραση με το εικονικό περιβάλλον και το ζωντανό avatar του Νίκου Καζαντζάκη, ενθαρρύνοντας μια καθηλωτική και αυθεντική εμπειρία.

Ακριβής Αναπαράσταση

Μέσα από εκτεταμένη έρευνα και προσοχή στην ιστορική ακρίβεια, έχουμε αναδημιουργήσει σχολαστικά κάθε πτυχή του γραφείου του Καζαντζάκη, διασφαλίζοντας μια αληθινή συνάντηση με το παρελθόν. Χρησιμοποιώντας τρισδιάστατα μοντέλα και λογισμικό Εικονικής Πραγματικότητας τελευταίας τεχνολογίας, με χρήση VR μάσκας Oculus Quest 2, δημιουργήσαμε μια απαράμιλλη πλατφόρμα ιστορικής και πολιτιστικής εμβάπτισης.

Nikos Kazantzakis VR character 2

Αλληλεπίδραση και Εξερεύνηση

Αλληλεπιδράστε με το περιβάλλον με τρόπους που δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε πριν. Εξερευνήστε την εκτενούς συλλογή βιβλίων μέχρι την αλλαγή του δίσκου στο γραμμόφωνο, κάθε αντικείμενο κρύβει μια ιστορία που περιμένει να ανακαλυφθεί.

Συνομιλίες σε Πραγματικό Χρόνο

Μπείτε σε συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο με ένα ψηφιακό 3D άβαταρ του ίδιου του Καζαντζάκη. Εμπλακείτε με τις σκέψεις, τις ιδέες και τις φιλοσοφίες του, σαν να συνομιλείτε πραγματικά με τον άνθρωπο πίσω από τις λέξεις.

Γέφυρωση του Παρελθόντος και του Παρόντος:

Η VR εφαρμογή “Συνομιλήστε με τον Ν. Καζαντζάκη” δεν είναι απλώς μια εμπειρία. Είναι ένας γεφύρωμα μεταξύ διαφορετικών εποχών. Επιτρέπει στα άτομα να αλληλεπιδρούν με την ιστορία με διαδραστικότητα και νόημα, προωθώντας έτσι μια βαθύτερη κατανόηση του πολιτισμού και της φιλοσοφίας.

Εκπαίδευση και Εξερεύνηση:

Στοχεύουμε στην επανάσταση του τρόπου που αντιλαμβανόμαστε και μαθαίνουμε την ιστορία και τη λογοτεχνία. Μέσω αυτής της καινοτόμου πλατφόρμας, φοιτητές, ερευνητές και λάτρεις μπορούν να εξερευνήσουν τα βάθη του νου και των έργων του Καζαντζάκη.

Μελλοντικές Αναπτύξεις:

Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, έτσι εξελίσσονται και οι φιλοδοξίες μας. Συνεχίζουμε να εξερευνούμε νέους τρόπους για τη διεύρυνση και τη βελτίωση αυτής της εμβαθυμένης συνάντησης, ανοίγοντας τις πόρτες σε άλλους ιστορικοές φιγούρες και στιγμές.

Nikos Kazantzakis VR_AI 1
info_book_watch

Προοπτικές για το Μέλλον:

Καθώς η τεχνολογία προχωράει, επιδιώκουμε νέες επιτυχίες. Συνεχίζουμε να ερευνούμε νέες προσεγγίσεις για να εμπλουτίσουμε και να βελτιώσουμε αυτή την εμβαθυμένη εμπειρία, δίνοντας τη δυνατότητα για ανακάλυψη και άνοιγμα νέων ορίων.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Μετάβαση στο περιεχόμενο