Μενού

Διαδραστικές Εγκαταστάσεις – Εικονική Περιήγηση – Σαουδική Αραβία

Application design, Architectural visualization, Multimedia design

Διαδραστικές Εγκαταστάσεις – Εικονική Περιήγηση – Σαουδική Αραβία

Διαδραστικές Εγκαταστάσεις –  Εικονική Περιήγηση – Σαουδική Αραβία
intersection of art and technology

Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας. Παρουσίαση σε διαδραστικές οθόνες αφής και σε πραγματικό χρόνο

Interactive installations touch screen

Η Fourthedesign ολοκλήρωσε πρόσφατα μια διαδραστική παρουσίαση αρχιτεκτονικής για το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας.

Ένα από τα μεγαλύτερα έργα πολιτικού μηχανικού στον κόσμο σήμερα, στο Jubail, Σαουδική Αραβία. Ένα 22ετές βιομηχανικό έργο που έχει επεκταθεί σε 80 δισεκατομμύρια δολάρια. Η εξώθηση από τα αρχεία 2d cad σε 3d και η διαχείριση ήταν συντήρηση σε συνεργασία με την Helix digital company.

Interactive touch screen table kingdom of saudi arabia_960_480
Ένας χρήστης μπορεί να αλληλεπιδράσει και να πλοηγηθεί σε πραγματικό χρόνο σε μια οθόνη αφής 70 ιντσών επιλέγοντας περιοχές σε ένα 3d χάρτη.
Interactive installations kingdom of saudi arabia jubail 1

Πρότζεκτ: Διαδραστικές εγκαταστάσεις – Σχεδιασμός Εφαρμογής Touchscreen για τη βιομηχανική περιοχή Jubail
Πελάτης: Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας
Συνεργασία: Helix – Ιmageworks
Δουλειά: 3D modeling, αρχιτεκτονική απεικόνιση, 3D optimization, σχεδιασμός διαδραστικής εφαρμογής, UI, σχεδιασμός διεπαφής
Έτος: 2017

interface design interactive installations ui
Interactive installations Jubail 1

Το αντικείμενο αυτού του έργου ήταν να δημιουργήσει το περιεχόμενο μιας διαδραστικής 3d απεικόνισης οθόνης αφής πραγματικού χρόνου της βιομηχανικής περιοχής Jubail. Μόλις ολοκληρωθεί, το σύνολο του έργου θα αποτελείται από 15.000 οικιστικές μονάδες που εξυπηρετούνται από εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και θρησκευτικές εγκαταστάσεις και θα ενσωματωθούν σε ένα ιεραρχικό σύστημα ανοικτών και ψυχαγωγικών χώρων.

Interactive installations saudi arabia 1

Μια διαδραστική και οπτικά εμπειρία αφής που επιτρέπει στον χρήστη να πλοηγεί εύκολα στο έργο με το δικό του ρυθμό σε πραγματικό χρόνο. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αλλάξει το χρώμα της διασύνδεσης, να μετακινήσει τα κουμπιά των εικονιδίων οπουδήποτε στην οθόνη διεπαφής, να μεγεθύνει / απομακρύνει από οποιαδήποτε περιοχή, να περιστρέψει, να αλλάξει την οπτική γωνία από διαφορετικές προκαθορισμένες οπτικές γωνίες, επιπλέον να είναι σε θέση δείτε επιπλέον περιεχόμενο των χώρων εγκατάστασης και των κοινόχρηστων χώρων.

 

Επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν εύκολα την επιθυμητή μονάδα τους μέσω μιας σειράς φίλτρων, δείχνοντας τα αποτελέσματα σε ένα εικονικό μοντέλο 3D ενώ προβάλλουν τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

Η Fourthedesign παρέχει μια διαδραστική εμπειρία που είναι ελκυστική και εύκολη στη χρήση, αποκαλύπτοντας όλες τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τους κοινόχρηστους χώρους και τη διαθεσιμότητα μονάδων σε πραγματικό χρόνο.

touch screen table ui interface

Μπορούμε να σας προτείνουμε μια διαδραστική παρουσίαση σε οθόνη αφής παρουσιάζοντας δομές κτιρίων, περιοχές ενδιαφέροντος, δημόσιους χώρους.

contact >

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Μετάβαση στο περιεχόμενο