Μενού

3D Ιατρικό animation, Σχεδιασμός Χαρακτήρων, storyboard Pfizer

PICKY EATER – PFIZER
3D Ιατρικό animation, Σχεδιασμός Χαρακτήρων, storyboard Pfizer

story_board_picky_eater_011
story_board_picky_eater_02 1

Πρότζεκτ: Picky Eater Lion
Πελάτης: Group CCM – Pfizer Pharmaceutical Corporation
Έργο: 3d animation, 3d modeling, character rigging and animation, architecture visualization, storyboard design.
Έτος: 2013

pfizer little lion 3d character
3d lion storyboard
concept scenes picky eaters children rooms

Picky eaters εμφάνιση χώρων

Concept σχέδια για πειραματισμό με τα χρώματα, τον φωτορεαλισμό και την αίσθηση των δωματίων και των σκηνών. Τα υλικά και τα έπιπλα είναι στρογγυλά, πολύχρωμα, ζωηρά και λίγο παιδικά. Χρησιμοποιούμε διαφορετικά χρώματα σε κάθε οικογενειακό διατροφικό πρόβλημα, ώστε το κοινό να μπορεί να παρακολουθεί την ιστορία και να αναγνωρίζει τις διαφορετικές καταστάσεις. Οι σκηνές φαίνονται μινιμαλιστικές και προσπαθήσαμε να εστιάσουμε περισσότερο στους χαρακτήρες και στα διατροφικά προβλήματα των παιδιών.

3D Μοντέλο Λιονταριού

Η morphing targets είναι μια μέθοδος τρισδιάστατης κινούμενης εικόνας που χρησιμοποιείται μαζί με τεχνικές όπως το σκελετικό animation. Σε μια κινούμενη εικόνα με χρήση morph target, μια “παραμορφωμένη” έκδοση ενός πλέγματος αποθηκεύεται ως μια σειρά από θέσεις των vertex. Σε κάθε key frame μιας κινούμενης εικόνας, τα vertices παρεμβάλλονται στη συνέχεια μεταξύ αυτών των αποθηκευμένων θέσεων.

morphing_targets lion
3d character modelling rigging animation
3d character pfizer

3D animation χαρακτήρων και rigging

Έπρεπε να δημιουργήσουμε animations για διαφορετικούς τύπους οικογενειών, όλες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και επιλεκτικά παιδιά προσχολικής ηλικίας που αρνούνται να φάνε οτιδήποτε. Έπρεπε να τονίσουμε το διατροφικό πρόβλημα, έτσι δημιουργούμε orphing targets για το φαγητό, το μάσημα, προτάσεις δυστυχισμένων και χαρούμενων προσώπων.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Μετάβαση στο περιεχόμενο