Μενού

Ναυμαχία της Σάμου – AR εφαρμογή

augmented reality app battle of samos 1824

Πρότζεκτ: Battle os Samos 1824 – Augmented Reality Application
Πελάτης: Περιφερειακή Ενότητα Σάμου
Έργο: Εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας, ios/android, 3d Visualization, 3d animation, 3d modeling, UI
Έτος: 2023

Ζωντανεύοντας τη Ναυμαχία της Μυκάλης του 1824

Η Μάχη της Μυκάλης έχει μεγάλη σημασία στην ελληνική ιστορία, καθώς ήταν μια ιστορική ναυμαχία που έλαβε χώρα στα νερά κοντά στη Σάμο. Στη μάχη συμμετείχαν οι στόλοι της Ύδρας και των Σπετσών, οι οποίοι πολέμησαν εναντίον του τρομερού οθωμανικού ναυτικού στις 5 Αυγούστου 1824.

Για να τιμήσει αυτό το ιστορικό γεγονός και να διασφαλίσει την κληρονομιά του, το fourthedesign ανέπτυξε μια εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας (AR) που στοχεύει να μεταφέρει τους επισκέπτες πίσω στο χρόνο για να παρακολουθήσουν την ηρωική σύγκρουση του παρελθόντος.

AR app battle of samos2 2
augmented reality app greece

Η εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας – Μαγεύοντας τους Χρήστες

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία AR, οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν αναπαραστάσεις και να εξερευνήσουν σημαντικές ιστορικές τοποθεσίες σε πραγματικό χρόνο. Μέσω των φορητών συσκευών ή των tablet τους, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληθώρα πληροφοριών, διευρύνοντας την κατανόησή τους για τη μάχη και το πολιτιστικό της πλαίσιο.

AR MYKALH_SCREENSHOTS scaled

Διατήρηση Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Το έργο «Ζοντανεύοντας την Μυκάλη» είναι ένα πρωτοπόρο έργο και μια φιλόδοξη προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, όπου η ιστορία ζωντανεύει μέσω της επαυξημένης πραγματικότητας (AR).

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Μετάβαση στο περιεχόμενο