Μενού

Ζωντανό βίντεο με έναν γιατρό – IASIS

Application design, Graphic design, Medical Applications, Multimedia design, Web design

Ζωντανό βίντεο με έναν γιατρό – IASIS

Ζωντανό βίντεο με έναν γιατρό – IASIS
IASIS Live Video with a Doctor
iasis logo Video Chat With a Doctor Through the IASIS App

IASIS – Ζωντανό βίντεο με έναν γιατρό – Πραγματοποίησε βιντεοκλήση με έναν επαγγελματία υγείας

Μπορείτε τώρα να κάνετε συνομιλία σε πραγματικό χρόνο με έναν γιατρό μέσω της εφαρμογής IASIS

IASIS Συμβουλέψου το γιατρό σου μέσω βίντεο από την ασφάλια του σπιτιού σου. Ασθενείς και οι γιατροί μιλούν ζωντανά σε smartphone, tablet ή υπολογιστές για να κάνουν κλινική διάγνωση.

QR IASIS

IASIS Επαναστατική εφαρμογή υγειονομικής περίθαλψης

+ Επιλογή επικοινωνίας με γιατρό (βιντεοκλήση, συνομιλία, τηλέφωνο). + Αποθήκευση ιατρικών εγγράφων (ασφαλής επεξεργασία δεδομένων). + Έκδοση και παράδοση συστάσεων γιατρών. + Εύκολος τρόπος επισύναψης αρχείων PDF, JPG με ιατρικές εξετάσεις και αποτελέσματα. + Κλείστε ραντεβού με γιατρό. + Συντήρηση λογαριασμών ιατρικής τεκμηρίωσης ασθενών. + Αυτόματη ενημέρωση του αποτελέσματος των εξετάσεων ασθενούς στην ιατρική τεκμηρίωση. + Το chatbot τεχνητής νοημοσύνης (AI) αναγνωρίζει τα συμπτώματα και προτείνει πιθανά επόμενα βήματα. + Υγιείς συμβουλές από κορυφαίους γιατρούς.

 

IASIS live talk with a doctor
IASIS AI HEALTHCARE BOT_1 1

Βοηθό Τεχνητής Νοημοσύνης – IASIS

Η τεχνητή νοημοσύνη της εφαρμογής IASIS, βοηθά τον ασθενή να γνωρίζει ποιες περιπτώσεις μπορούν να επιλυθούν άμεσα (με βάση τα συμπτώματα) και βελτιώνει την επίλυση προβλημάτων (επαναπροσανατολισμός στον σωστό ειδικό).

Το chatbot Checker της εφαρμογής IASIS μπορεί να αναγνωρίσει τα συμπτώματα COVID-19 και να προτείνει πιθανά επόμενα βήματα.

ADMIN DASHBOARD

+ Σύστημα διαχείρισης αρχείων. + Σύστημα ειδοποιήσεων σε γιατρούς και ασθενείς. + Κουμπί για τη δημιουργία άμεσης σύνδεσης και μια δυνατότητα παρακολούθησης της παρουσίας των επισκεπτών σας. + Προκαθορισμένα στυλ κουμπιών. + Δυνατότητα να ορίσετε τη δική σας αίθουσα συνομιλίας βίντεο. + Προγραμματισμός συνεδριάσεων. Ορίστε ιδιωτικά δωμάτια και μοιραστείτε τα με τις επαφές σας για να πραγματοποιήσετε μια άμεση βιντεοκλήση.

 

IASIS live talk with a doctor dashboard

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Μετάβαση στο περιεχόμενο