Μενού

Αρχιτεκτονική Απεικόνιση σε Πραγματικό Χρόνο

Architectural visualization, Multimedia design, VR and AR interactive experiences / walkthroughs

Αρχιτεκτονική Απεικόνιση σε Πραγματικό Χρόνο

real time visualization

Πρότζεκτ: 3D Aρχιτεκτονική Aπεικόνιση σε Πραγματικό Χρόνο
Πελάτης: Grekodom
Δουλειά: Διαδραστική εφαρμογή Android/iOS, διαδραστική εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας VR, οπτικοποίηση εσωτερικών χώρων, unity 3D, 3D modeling, Αρχιτεκτονική Απεικόνιση
Έτος: 2019

Real-time Architectural walk-through
DOWNLOAD MOBILE APPLICATION

Real time Interactive 3D Architectural Visualization 3

Μετατρέψτε τις ιδέες σας σε διαδραστικές περιηγήσεις

Η 3D αρχιτεκτονική οπτικοποίηση σε πραγματικό χρόνο δίνει ζωή στα πρότζεκτ και δίνει στους αρχιτέκτονες και τους σχεδιαστές τον έλεγχο της αλληλεπίδρασης με την εμπειρία της οπτικοποίησης. Οι χρήστες εισέρχονται σε ένα μέρος και περιηγούνται ελεύθερα για να παρατηρήσουν κάθε γωνιά και λεπτομέρεια.

3D ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Οι οπτικοποιήσεις εικονικής πραγματικότητας (VR) σε πραγματικό χρόνο δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να μετακινηθεί μέσα σε ένα εικονικό περιβάλλον και να εξετάσει κάθε γωνία και λεπτομέρεια. Εναλλάξτε ένα υλικό σε μια επιφάνεια ή ακόμα και αλληλεπιδράστε με ένα αντικείμενο. Στην Fourthedesign δημιουργούμε αλληλεπιδράσεις VR σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας τη μηχανή Unity όπου είναι δυνατό το render κατά τη διάρκεια της κίνησης και των αλληλεπιδράσεων του χρήστη.

Συνεργαζόμαστε διεξοδικά με κάθε πελάτη για να δημιουργήσουμε και να σχεδιάσουμε υποβλητικές εμπειρίες VR που είναι ταυτόχρονα εξαιρετικά λεπτομερείς και πραγματικά πρωτοποριακές. Τα στούντιο αρχιτεκτονικής, οι κτηματομεσίτες καθώς και οι προγραμματιστές μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία εικονικής πραγματικότητας σε πραγματικό χρόνο.

3d Architectural Visualization 2
walkthrough Architectural Visualization 1

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Μετάβαση στο περιεχόμενο